Alla inlägg under september 2008

Av Jessica - 25 september 2008 11:02

Ledig idag men jobbar sen hela helgen.....dubbla pass dessutom på lördagen!!Kommer bli en tung helg!!


Å imorgon åker dessutom familjen Eriksson till turkiet å ska vara borta i hela 2 veckor så jag å nga andra har stallet å hästarna under tiden!!Så det blir att sova där borta många nätter så jag kan fixa kvällen å sen morgonen!! Å så måste ju puffan få lite sällskap så hon inte känner sig helt ensam!!

Ska åka till hästarna i boden idag å rida pian å surra på en massa me agneta om allt innan dom far!!


Å igår var det ju hoppning.....linda tycker jag kritiserar mig själv lite för mkt..jag har inte alls kvar samma känsla å allt de andra som jag hade förut å hon tycker inte det konstigt alls med tanke på att jag inte hoppat på ngt år...men ändå......jag vill vara tillbaka där jag har varit nu men enligt Linda kommer det ta nga månader!!Så jag måste sluta me att tycka att det går dåligt för snart kommer jag inte tycka det är roligt nå mer..säger chefen.. ;)


Men men..måste få i mig lite frukost nu innan jag ska till sävastnäs!!


Chao chao

Av Jessica - 24 september 2008 12:47

Då var alla räkningar inskrivna...var väldigt många den här månaden!!Å jag kan bara säga att jag hade aldrig klarat mig på bara maxi´s lön..så tur att man har 2 andra jobb oxå så jag kan äta annat än vatten å bröd!! =) Men kommer ändå bli väldigt tajt den här månaden!!


Har nu tvättat 2 maskiner men hann inte få det torrt så allt hänger i badrummet!!


Skulle verkligen behöva åka in å köpa mig en internet sladd!!!Så onödigt att sitta å betala tre över 200 kronor i månaden när det ingår internet i hyran!!Å nu måste jag verkligen byta för nu är internet så seeegt!!!!!Kan ju kanske göra det på väg till stallet!!Får gå å kolla på clas ohlssons å se om dom har nå billigt!!


Men nu ska jag ta å göra nå vettigt!!


Bye bye

Av Jessica - 24 september 2008 10:11

Vaknade för en timmes sen ungefär..undrar va man ska göra idag...bara ta det lugnt..är ju tyvär väldigt pank så det blir inget som kostar pengar!!skulle verkligen behöva städa å fixa hemma!!!


Men nu ska jag till tvättstugan å tvätta lite kläder på mammas tvätt-tid!! =)



Adjöss

Av Jessica - 23 september 2008 21:41

Ligger i soffan nu å bara tar det lugnt!!Är fortfarande helt seg efter tandläkarbesöket imorse!!Har varit hos mamma å ätit go middag!! =) Var inte där så länge där för jag var inte särskilt sallskapligg...


Hoppas att jag e piggare imorgon för det här är inte roligt!!Men imorgon är det hoppning!! :D


Väntar på att "So You Think You Can Dance" ska börja!!Vet tyvär att ingen utav mina favoriter vinner men personen som vann är oxå jätte duktig!! =)


Men men..vi höres senare!!Bye

Av Jessica - 23 september 2008 16:36

jobbade hela dagen igår å sen hem å bara ta de lugnt!!


Imorse var jag hos tandläkaren som jag HATAR!!!!Har fått lugnande förut men nu vill dom att jag bara tar lustgas så jag kan jobba efteråt!Så fick lustgas idag.Så skulle dom ta bort en tand om jag var ganska skräckslagen inför det så då höjde hon strömmen av l-g!!Å då vart det för mkt för mig å jag andades bara in å inte ut så jag fick en panikångest-attack å trodde jag skulle kvävas!!Det var bland det värsta jag varit med om!!Tur att mamma va me!!


Skulle sen åka å jobba för godisprinsen..vi skulle ta in ngt nytt sortiment men jag mådde så dåligt å var helt borta efter tandläkarn så chefen sa åt mig att stanna hemma!!Så jag sov rill halv 2 å sen dess har jag legat i soffan å inte orkat göra ett dugg!!ska till mamma å äta sen om jag har energi att gå dit...


ska se lite tv nu men ha de bra!!

Av Jessica - 21 september 2008 22:00

Så igår kväll då..jag å cissi satt hos mig å bläddrade igenom tv-kanalerna..Men mest blev det The Voice å karaoke!!Fan va bra vi var!! ;)

Sen efter en stund så ringer madde å säger att hon å syrrorna Nina å Emmy e på väg till mig..ojoj..jag som inte hade hunnit förbereda mig för främmande...Sen blev det att göra sig iordning å dricka lite gott..Mmmm =) Å så kom emmy´s kompis å hämtade oss å skjutsade oss till stan.Jag å cissi var inte alls taggade..så efter en runda runt på stan så lämnade vi dom andra i kön utanför olivers å gick på max å åt en stripsmeny!Sen kom min kära kusin Tobbe å skjutsade hem oss!!Var hemma strax efter kockan 1!


Så då var det bara att hoppa i säng på en gång!!Klockan skulle ju ringa klockan 7.....


Så idag har det varit i stallet hela dagen!!Å söta Pian å Skrållan har tävlat idag!!Dom var felfria i 1m.!! =) Så det blev rosett!! =) Tror pian har fått rosetter i alla sina klasser i år!!Hon e så duktig!! Hon är lite väl galen å pigg å mammsen hade lite tjorv me styrningen ibland men dom e ju så duktiga å klarar det ändå!! =) 


Så det blev stall hela dagen men det är bara roligt!! =)


Kom hem vid halv 5 å har inte orkat göra annat än att ligga i soffan å slöa!!

Är helt slut i hela kroppen å ska alldeles strax bege mig mot sängen för mina ögon har inte öppet länge till!! ;)


Jobb imorgon....tandläkaren på tisdag.... bläääääää


Go Natt

Av Jessica - 20 september 2008 19:13

Har varit varit igång sen före 8 imorse å kom hem alldeles nyss från stallet!!

Har varit å hjälpt till på banan en massa heeela dagen!!Va less man kan bli på vissa personer som inte ids göra ngt!!Dom är ju så få som hjälper till å fixar banan mellan klasserna å bygger om!!Varför är det så svårt att hjälpa til???????Kan ngn svara på det???


Å så hade jag Plutten.Hann inte rida men han fick vara ute i hagen hela dagen..Å det var knappt att han ville komma in!!


Å så ringde cissi darling å var väldigt sugen på att göra bå skoj ikväll!!Å frida är oxå väldigt sugen!!Så det blir nog mest att man hittar på ngt ikväll!!Får se hur mkt jag orkar..är dessutom pank...så för mig blir det lugnt!!Ska nog träffa upp Madde,Nina å Emmy oxå..


Men nu ska jag få i mig lite mat å hoppa in i duschen å sen borde cissi vara på väg hit så ska vi se på MTW-awards!! =)


Men men..nu kurrar magen som en traktor!! :p

Av Jessica - 19 september 2008 22:55

så va har hänt under denna eftermiddag...??


For till boden å red pian!!Pigg men fin å duktig häst!! =)


Sen var det bara att fara till nästa stall för byggning av banan..

Det gick faktiskt ovätat snabbt å bra!!Var många som var å hjälpte til!!Men då fick dom ju mat oxå!!Å va gör inte stallflickor för lite gott??!! :p Dessutom tyckte dom att maten var supergod så det va ju bra!! =)


Sen blev det att fara hem..gick in på kiosken här på tuna å köpte mig lite gotta!! =) Sen blev det att cyckla hem åå så gjorde jag mig tacogratäng!! =)Mmmm..såå gott!!! =)


Å nu sitter jag här vid datorn..väldigt ovanligt!!Eller inte... :p


Ska gå å nanna sova strax..ska ju upp tidigt imorgon å fara till stallet!! =)


Men men..se lite tv å sen sova sött!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards