Alla inlägg under augusti 2008

Av Jessica - 15 augusti 2008 11:38

Måste börja med att gratta min lilla Prinsessa Maxine Wiklund som blir stora tjejen idag!!Hela 4 år!! Grattis gumman!!Saknar dig å din familj massor!!!!Puss på dig gumman!!


Annars den här veckan så har det varit mkt stall!!Fick lite ledigt från jobb onsdag å torsdag!! =) Kan säga att jag behövde det!!Känner mig för första gången lite utvilad!!

Å i onsdags var det hoppträning för Linda S.Jag hade Sven(Reginius).

Han var väldigt prillig i huvudet..alla hörn var läskiga plus allt annat i kalla var ju farligt!!Gick ändå ganska bra!!Men när vi skulle ha sista övningen så tyckte han att jag skulle få tugga lite grus..hehe så efter ett pyttelitet kryss så drar han världens bock!! :-p Å jag flyger å snurrar som en riktigt spinnmaskin!!Fick höra av Linda sen att hon tyckte det såg väldigt lustigt ut!!! :P Gjorde inte illa mig iaf men men det sägs ju att man ska ramla av 100 ggr för att bli en bra ryttare å jag å Linda kom fram till att vi har det väldigt långt tid...huuu..men men..kanske blir bättre med tiden!Men L tyckte att jag red honom jätte bra.Så det var skoj!Han är rätt rolig att rida..Undra om han kan hoppa??!!


Sen har jag varit med Plutten hela veckan:men tyvär inte ridit för han har nå skumt i benet/benen..å ville inte rida då för linda tyckte oxå han var skum..Men Ellinor har ju kommit hem nu så hon får kolla på honom!! =)


Annars så var Kim hos mig i onsdags å kollade på hoppningen.. :P å sen sov hon hos mig å på torsdagen blev det stan!! Satungen ska ju dra ner till Skåne igen nu på torsdag..Hon har kommit in på Unghästutbildningen där nere så hon drar!!! Skoj för henne men kommer sakna henne massor!!

Men då kommer ju min darling Irica upp nästa helg så det blir skoj!! =)

Å sen flyttar Fia till Ume snart.. =( Alla flyttar härifrån nu...börjar undra om man ska vara kvar här uppe..är ju ganska så less!!!!!Vill göra nå roligare med mitt liv nu!!!

Måste komma på vad jag vill göra...


Men men..nu börjar jag jobba om lite mer än 1 timme så måste hoppa in i duschen å sen ikväll efter jobbet drar jag iväg till boden för imorgon åker vi till Happis på tävling!!Skoj skoj!! :D


Kram på er därute!!


Här nedanför är jag & Sven på hoppkursen för Linda för 2 veckor sen.

Av Jessica - 12 augusti 2008 23:35

nu är det mkt stall... =) Men det är skoj!! =)

Ellinor som äger Plutten är ju borta..i dalarna tror jag me!!Å hon kommer hem torsdag kväll..Så då har jag hand om hästen!! =) skoj skoj!!

Har jobbat nu otroligt mkt..hela måndag å tisdag!!Å så haft hand om plutten också..så man är ju lite slut..har fått reda på att jag dragit på mig magkatarr oxå... =p    lite less...kollade upp lite på internet för alla har som nämnt det för mig..å det var läskigt hur bra det stämde!!Men det var 2 punkter stämde inte..att jag varken roker/snusar å dricker alltför mkt..ngn händer väl..fast inte dom senaste tiderna dock..så det var lite läskigt!!

Så måste skärpa mig nu me mitt liv!! Måste börja äta bättre å sluta stressa!!!Men hur lätt är det???


Å till helgen är det tävling!!!! :D då ska vi till Haparanda me Pian å Klockan!! =) Längtar!!! =) Ska bli så skoj!!Eller hur skrållan!??Vi ska rocka på banan!!! =)

Tur att LG ville byta me mig så jag fick vara ledig på lördagen!!! =) Måste tyvär jobba på söndag men men..får iaf vara me en dag!! =)


Nää..nu ska jag börja bege mig mot sängen!!!


Go Natt



Av Jessica - 10 augusti 2008 10:29

Jag å mamma vr ju å jobbade lite igår..guu så trött jag va!!Men det tog ca 2 timmar..sen for jag till sävastnäs å tog hand om flickorna!!Klockan var såååå fin!!!!! :D Hon var jätte duktig!!!!!Jobbade på superbra!!!Så nöjd med henne!!Sen red jag Pian å hon gjorde inte bra ifrån sig!!Hon sprang bara på rakt fram... :S lyssnade inte alls..men hon har ju sina dagar så jag hoppas att det går bättre idag!! =)


Sen åkte jag direkt till lrk å tog hand om Plutten..Han fick vila idag för jag hann inte rida..orkade inte riktigt hlr!!Så han fick gå ute i hagen riktigt länge istället!!Var där ett tag å pysslade på å for sen hem...


Sen verkade det som att alla skulle festa..fick sms från alla olika håll..bangade dock alla!! :-p Gick hem till mor å hämtade go mat å sen blev dett att se lite film men var så trött så gick å la mig!!Redan klockan halv 11!! Så duktig!! =)


Vaknade för 1 timme sen å ska nu få i mig lite frukost å sen  åka ut till sävast å ta hand om hästarna där å sen till lrk å ta hand om plutten!!

bye bye



Av Jessica - 9 augusti 2008 09:23

har precis vaknat efetr ca 5 timmars sömn..kanske skulle behöva nga timmar till men det fixa vi nu inatt!! =)


Jobbade på grace igår..trodde det skulle vara helt dött men det var ju faktiskt halvmkt folk!! =) så jag fick nå att göra iaf!! Kom väl hem halv 4..blev en snabbdusch å sen sängen..


Nu ska jag å mamma å jobba lite me godis på maxi..sen blir det stall nr 1(boden) å sen stall nr 2(lrk) hur ska jag orka..hehe =)


men men..dags att göra sig klar!!

 BYe BYE

Av Jessica - 7 augusti 2008 23:12

joo..borde verkligen göra det.....

Skulle egentligen ha farit till Jennie me Jenny å färga håret å surra på men jag orkade inte!!Var helt slut efter dagen på stan å sen städat som en galing...min kropp orkar inte lika mkt längre..är helt slut för ingenting..kanske dens sätt att säga ifrån??!!Borde börja lyssna va min kära lilla kropp säger!!!

Så tog en liten promenad till Therese så fick hon hjälpa mig att färga håret!!

Tror det blev bra..har inte kollat ännu..


ska surra lite vidare me min sjukling Erica som fått värsta förkylningen stackarn å sen blir det sova för har mkt jobb att göra imorgon!!!

P & K

Av Jessica - 7 augusti 2008 17:10

har nyss kommit hem från stan..jag å Jenny har varit å vandrat å kikat runt..å tagit massa resekataloger!! ;) Å hon har shoppat en massa..eller lite iaf!! =) själv köpte jag en hoodtröja på stadium!!Love it!! å så köpte jag hårfärg!!Dags nu..Ulrika kommer ju inte upp på så länge så då måste jag väl göra det själv för mitt hår ser inte bra ut...så ikväll blir det att jag å jenny far till jennie å så ska hon färga håret på oss båda!! =) Å så var vi å åt gott på Mat & Prat!!!Det är ju bara för gott där!!!! =)


Men nu måste jag fortsätta med mitt röjjande som jag håller på med!!Bara att det är ngn som håller kvar mig vid datorn så kommer inte härifrån... ;)


ha de bra!!!

:D

Av Jessica - 6 augusti 2008 22:14

blev en riktigt skön promenad runt tuna!! =) Fast jag hade lite för mkt kläder på mig så det blev lite varmt.. :-p

Sen blev det ett härligt bad å dusch!! =) Såå skönt!!

Har oxå tagit mig en cykeltur till konsum å köpt lite smått å gott!! =)

Sen har jag varit duktig å diskat en massa..det behövdes!!


Nu sitter jag i soffan å ser lite tv..är ganska trött så jag funderar på om det blir en tidig kväll..


Har funderat väldigt mkt idag...på pengar..å hur jag ska ha råd med det jag vill!!Å tror jag har kommit på en lösning!!Men orkar jag???Om jag ska göra det jag vill så måste jag orka!!!!!!!Det bara kommer att bli så!!

Kan inte sluta fundera!!!Vet inte hur jag ska göra..å hur mkt tid jag har på mig att fundera... :S


Men men..nu börjar "So You Think You can Dance" igen..


Ha det bra gott folk


Miss You!!!

Av Jessica - 6 augusti 2008 14:10

Ligger nu här i min soffa å bara försöker ta de lugnt!! det är svårt när man varit igång så mkt dom senaste månaderna... :S


ska ta mig ut å gå en promenad snart..


längtar till nästa onsdag!!!!Då börjar jag i hoppgruppen för Linda!! :D

Skulle inte gått den men när hon tjatar på mig så kan jag ju inte låta bli!!Å jag behöver det!!Sen när jag ska få hoppa panama hela terminen så länge hon är frisk så är det mkt bättre!!Vill inte ha ngn annan!!!!


Å när vi kommer till Panama då??Hur ska jag göra????Kan ngn säga mig det???

Jag vill!!!tror att det än en otroligt bra chans!!!Har jag råd???Joo..det borde jag ha..me 3 jobb!!!vet inte hur jag ska göra!!ska prata me ridskolan lite mer å se om man kan komma fram till nå speciellt!!


Å from söndag till tors så har jag plutten!! =) får se hur det går..Ska nog studsa lite me honom då!! =)  å så prova om han går dit jag vill!! Grymt...


jobbar bara fredag å lite på lördag resten av denna vecka!!Så först maxi 8.45-17.30 sen är det grace 21.30-03.30..sen är det godis som ska plockas på lördagen!!


Men men..ska göra mig klar för en skön promenad!!!
Bye bye

Kram


Här nedanför ser ni mig och älsklingen Panama på hoppkeursen för Linda

Ovido - Quiz & Flashcards