Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Jessica - 15 augusti 2008 11:38

Måste börja med att gratta min lilla Prinsessa Maxine Wiklund som blir stora tjejen idag!!Hela 4 år!! Grattis gumman!!Saknar dig å din familj massor!!!!Puss på dig gumman!!


Annars den här veckan så har det varit mkt stall!!Fick lite ledigt från jobb onsdag å torsdag!! =) Kan säga att jag behövde det!!Känner mig för första gången lite utvilad!!

Å i onsdags var det hoppträning för Linda S.Jag hade Sven(Reginius).

Han var väldigt prillig i huvudet..alla hörn var läskiga plus allt annat i kalla var ju farligt!!Gick ändå ganska bra!!Men när vi skulle ha sista övningen så tyckte han att jag skulle få tugga lite grus..hehe så efter ett pyttelitet kryss så drar han världens bock!! :-p Å jag flyger å snurrar som en riktigt spinnmaskin!!Fick höra av Linda sen att hon tyckte det såg väldigt lustigt ut!!! :P Gjorde inte illa mig iaf men men det sägs ju att man ska ramla av 100 ggr för att bli en bra ryttare å jag å Linda kom fram till att vi har det väldigt långt tid...huuu..men men..kanske blir bättre med tiden!Men L tyckte att jag red honom jätte bra.Så det var skoj!Han är rätt rolig att rida..Undra om han kan hoppa??!!


Sen har jag varit med Plutten hela veckan:men tyvär inte ridit för han har nå skumt i benet/benen..å ville inte rida då för linda tyckte oxå han var skum..Men Ellinor har ju kommit hem nu så hon får kolla på honom!! =)


Annars så var Kim hos mig i onsdags å kollade på hoppningen.. :P å sen sov hon hos mig å på torsdagen blev det stan!! Satungen ska ju dra ner till Skåne igen nu på torsdag..Hon har kommit in på Unghästutbildningen där nere så hon drar!!! Skoj för henne men kommer sakna henne massor!!

Men då kommer ju min darling Irica upp nästa helg så det blir skoj!! =)

Å sen flyttar Fia till Ume snart.. =( Alla flyttar härifrån nu...börjar undra om man ska vara kvar här uppe..är ju ganska så less!!!!!Vill göra nå roligare med mitt liv nu!!!

Måste komma på vad jag vill göra...


Men men..nu börjar jag jobba om lite mer än 1 timme så måste hoppa in i duschen å sen ikväll efter jobbet drar jag iväg till boden för imorgon åker vi till Happis på tävling!!Skoj skoj!! :D


Kram på er därute!!


Här nedanför är jag & Sven på hoppkursen för Linda för 2 veckor sen.

Ovido - Quiz & Flashcards