Alla inlägg under augusti 2008

Av Jessica - 22 augusti 2008 20:46

Ja..då har man varit i stallet idag å är nu på väg att sätta mig på cykeln å åka å jobba!!


Hästarna har varit jätte duktiga idag!!Så stolt över dom!! :D Vi körde lite dressyr med inslag av bommar å småkryss!!Dom var så fiiiiina!!! Skrållan ska vara stolt!! =)


Måste nu fara iväg till mor å byta cykel till speedocyklen!! =)


Bye bye

Av Jessica - 22 augusti 2008 12:23

Vaknade vid halv 10..helt otroligt att jag sovit så länge!! =) Kan ju vara för att jag somna först vid halv 2..men ändå!!! :p


Har just gjort det tråkigaste på hela månaden...betalat räkningar!!Jag tror många håller med mig!!Eller hur??!

Men jag e nöjd med mina löner den här månaden..men mer är ju aldrig fel!!! ;) Jag hoppas bara att jag får den tredje oxå..men kan vara så att jag skickade in tidrapporten lite för sent..hehe...men sån är jag!! Så får väl se på måndag!! =)


NU måste jag börja göra mig färdig att åka in till stan å fixa busskortet!!Så jag kommer mig ut till hästarna!!Ska rida pian å klockan idag!! =)


Å sen ikväll är det jobb på grace!


nää..nu måste jag kila..Bye bye

Av Jessica - 22 augusti 2008 00:42

Just hemkommen från bio..måste säga att jag har lite smått ont i rumpan!! ;) Men det gör ingenting! =) Jag å Oskar har varit å sett Batman-The Dark Night!!Den var riktigt bra!!!Å jag måste oxå säga att fan va bra Heath Ledger var i den filmen!!!!!!! :D Har aldrig riktigt lagt märke till hans filmer förut..(tyvär) men nu kan jag lova att jag har lagt märke till honom!!Fy Fan va bra han var!!!!!The Joker!! Den som inte sett filmen...Gör det!!!


Har jobbat idag..ganska trist som vanligt


Å Plutten har varit hos veterinären idag..förhoppningsvis så är det inte så farligt!!Det får veckorna 2 utvisa!!


Å imorgon bär det av till boden å mina 2 flickor!! =) Hoppas det inte regnar för det blir så jobbigt då!!! :(


Nää..nu måste jag göra mig klar för sängen!!!

Go Natt

Av Jessica - 21 augusti 2008 11:32

Har vaknat flera ggr inatt igen..kan som inte sova en hel natt..å jag kommer inte ihåg senast jag sov hela natten tills efter klockan 8-9..skumt..

men efter nga ggr omsomnande så gick jag upp ca 10.00


Som sagt så är Plutten hos veterinären idag..har inte hört nå än men hon hör väl av sig sen!! =)


Idag då...

då blir det jobb..börjar klockan 14.å slutar sen halv 9..

Å om Oscar får låna bilen av sin pappa så blir det bio ikväll!!Batman"Dark Night" tror jag den heter..Har velat se den ett tag så det blir skoj!! =) Hoppas bara vi får låna bilen!!


Sen är jag ledig från maxi fre-sön. =D Wiieee =) Men jobbar på Grace imorgon fredag!!Sista kvällen!! =( Ganska trist faktiskt!!Hoppas det kommer mkt folk sista kvällen!!!


Sen annars blir det stall hela helgen Har alla 3 hästarna utspridda över helgen!!Får väl se vad vet. säger om plutten..


nää..nu måste jag få i mig lite frukost!!


God Dag

Av Jessica - 20 augusti 2008 23:42

Gick som sagt å la mig väldigt tidigt!!Tror jag låg i sängen redan halv 10!!De va ganska skönt!!men det tod ett tag innan jag somna..vakbade sen halv 8..lite väl tidigt.fick ju sova till kvart över 8 så låg å drog mig ett tag!!Mysigt!! =)


Å när jag vaknade imorse kände jag mig nästan frisk..men inte det inte..For å jobbade..Tung dag igen men kände mig piggare än igår fast inte friskare..om ni förstår.. :p Men slutade halv 3 så de va skönt!! :D


Sen blev det hem å bara slöa!!Försökte sova lite..så sjönt!!Sen helt plötsligt vart klockan jätte mkt å det blev stress till bussen!!

Kom till stallet kanske lite väl tidigt men myste lite me plutten..sötisen =)

Såg då att jag skulle ha kasper..vart ganska skeptisk för jag ville ju ha panama å jag hade aldrig suttit på kasper å har inte sett så mkt bra av honom...men tjii fick jag!!!Det gick över förväntan bra!! =) Såå roligt var det..han var inte alls som jag trodde!!Riktigt skoj!!Å linda sa att hon ville att jag skulle hoppa lite olika hästar men att jag kommer få ha panama!Fick mkt positiv kritik idag så det var jätte roligt!!me tanke på att att hoppat så otroligt lite som sista åren!!Men det var riktigt roligt!!Förstår inte hur skoj det an vara att hoppa!!HiHi!! :D


Är nu hemma å måste ta mig en liten macka fär nu är det länge sen jag ätit!!Sen blir det sängen.. 

Skulle egentligen imorgon å vara med när Plutten ska till veterinären klockan 10 men orkar inte det utan ska vara hemma å ta det lugnt innan jobb!!


Men Men..

Nu bär det av mot sängen!!Sköönt! =)


Bye Bye




Av Jessica - 19 augusti 2008 21:14

Jag HATAR att vara sjuk!!!!!! :(

Trodde det skulle bli bättre när jag gick å la mig tidigt igår kväll men inte det!!Vaknade upp med ännu värre förkylning!!! =( men det var bara att gå till jobbet å försöka vara glad..det blev en väldigt tung dag men jag tog mig igenom den!!Wiee..slutade halv 5 å hade handlat på lunchen så slapp det men hittade ett par mjukisbyxor som jag älskade å köpte!! =) Såå sköna!!


Väj hemma stekte jag upp min palt å åt!Såå gott!!

Har sen suttit här vid datorn å teven hela kvällen!!Jag å mina prinsar(katterna) har myst på hela kvällen!!!Älskar mina prinsar!!!! =)

Ska nu gå å ta mig en macka å sen blir det att sova så jag orkar jobba imorgon!!Jobbar bara 5 timmar men det är tillräckligt jobbigt!! sen blir det hem å slöa för att sen åka på hopplektion på LRK..


Men men..NU är det kvällsmat å sen nanna sova!!

Go Natt


Hä nedanför ser ni en bild på mina underbara prinsar!!Visst är dom söta?!! :D

Av Jessica - 18 augusti 2008 22:13

Vem är den skyldiga som har smittat mig med världens förkyling???

Oftast vet man ju vad som gjort att man blivit sjuk men jag kan inte komma på ngt!!


Har idag varit ledig!!Sjööönt!!Behövde det!!Synd bara tt man inte orkar göra nå annat än slöa...Vaknade tidigt i morse så satte mig vid TV:n å kolla på OS å massa annat..

Sen blev det att gå till therese å se på hästhoppningen!Hon var minst lika hängig som mig så det var ju bra!!var där ett par timmar å sen har jag bara varit hemma å tagit det lugnt!!


Ska nu börja bege mig mot sängen..börjar jobba kvart i 9 imorgon å hoppas att sömn kan göra mig friskare!!


Men men..ha det bra gott folk

Av Jessica - 16 augusti 2008 20:00

Åh vilken bra dag det har varit idag!!! =)


Vaknade kvart i 6 imorse när klockan ringde.Sov i Sävastnäs inatt så jag inte skulle behöva stiga upp före ottan för att åka dit..Bytte bort mitt pass så jag skulle få följa med på tävlingen till Happis!! =)


Jag gav frukost till hästarna..sen in å åt lite frukost själv!! =)

Sen ut igen till stallet å göra iordning hästarna för avfärd!! Så borst å puts!! =) Sen in i bilen/transporten..duktiga hästar!! =)

Å på schemat idag stode det 0.90 & 1m (för unghästar) för båda darlingarna!!Båda har skött sig utmärkt idag!! :D Dom nollade båda runderna!! SÅÅÅ DUKTIGA!!! Å Skrållan red jätte bra!!Såå  duktig hon oxå!! =) Sen fick dom gå in å mummsa på lite mat å vi for iväg till alko ;) å sen blev det mat på max!! =) Gott gott!! =)

Sen tillbaka till stallet.. göra iordning hästarna för hemfärd..


Men får ju inte glömma att jag har träffat min Ida =D Hon står ju i Happis nu med sina nya ägare!Så träffade dom å surrade lite!!Dom verkar jätte trevliga!! =) Skoj Skoj =) Så fick gå in i hennes sommarhage å träffa å mysa lite me henne!!Kom då på hur mycket jag saknat henne!!!!! Men jag ska ha kontakt me dom nya ägarna nu så det ska bli jätte roligt!! =) Hon verkade verkligen ha det jätte bra!!!Jätte stora hagar å säkert 10 kompisar i samma hage!! =) Fick mig lite bilder oxå!!! =) Var väldigt svårt att lämna henne!!! =(


Å nu sitter jag hemma å måste få i mig lite mat..ska bara ta det lugnt ikväll!!Ska bli så skönt att bara sitta hemma mysa me mina prinsar!! =)


Imorgon blir det jobb..13-21.15


Men men..måste äta nu.


Bye bye


Här kommer nga bilder från idag!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards