Alla inlägg under juli 2008

Av Jessica - 15 juli 2008 23:29

Så idag då..har jobbat 9-14,äntligen fick jag jobba de myspasset!! =) Så skönt att gå hem tidigt!! :D


Sen var jag bara hemma å slöade å tog de lugnt..var ganska trött!Sen ringde telefonen å de va Lisa på andra sidan som ville komma förbi så hon å hennes vovve Adina kom förbi en sväng.å vi bestämde oss för att ta en liten promenad till preem å hämta ut mina beställda ridkläder!! :D Har köpt mig en ny ridhjälm,nya ridbyxor å en fleece.Å allt satt perfekt!!Älskar mina ridbyxor!!!!! :D Å de andra oxå såklart!!! Hihi =) Sen blev det en cykeltur till mor å åt lite middag!Sen hem å har sett lite tv..å babblat en massa på msn!! =)


nu ska jag pallra mig mot sängen..ska upp ganska tidigt imorgon å åka till dollarstore å plocka ite godis!!Skoj skoj!! =)


Go natt ;)

Av Jessica - 14 juli 2008 21:51

Då var den första arbetsdagen avklarad..Gick bättre än väntat!!Rätt skoj att komma tillbaka till sina arbetskollegor!!Dom gör de hela värt de!! =)


Har ätit lite middag nu..funderar på att lägga mig i badet en sväng för att sen gå å sova i min underbara säng!!Börjar ju klockan 9 imorgon till 14 å sen ska jag å jobba me godiset på Dollarstore som säkert kommer att ta nga timmar..får hoppas på att det har kommit nytt godis för annars är det typ helt tomt!!!


Men men..nu ska jag gå å fylla upp vattnet i badet!!

Go natt allisammans

Av Jessica - 14 juli 2008 10:55

Då kom den här dagen jag fasat för i 5 veckor.........inte roligt!!
Börjar jobba igen..inte skoj!Men har bara ett kortpass..13.45-20.00

men ändå usch!!!


Å inatt så fick man knappt ngn sömn..hade så jävla ont i magen så jag trodde jag skulle svimma av...fy faan alltså!!Men nu känner jag bara av lite så får försöka göra nå vettigt ändå!!


Nä..nu måste jag hoppa in i duschen!!Börjar ju om mindre än 3 timmar... :S 

Av Jessica - 13 juli 2008 18:58

Vilken helg!!! :P


Först måste jag bara säga att jag är jävligt less på skitsnack!!!!!!!!!!!


Men det försvinner ut i det blå när jag tänker på hur jävla rolig denna helg har varit!!! :D


Var ju en liten fest hos carro eftersom hon fyllde år.så det var jag å min go lisa å så var det Jess å lill-carro å så carro såklart.Å andreas kom förbi en sväng oså!Mkt prat blev det under kvällen!Sen utgång på grace!!Jag å lisa flängde runt som fulla galningar..hehe..Träffade även mina 2 kusiner!!Var länge sen jag träffade dom så det var jätte roligt!!!

Sen gick vi därifrån strax efter halv 3.gick till max..tobbe hittade sina kompisar.. :)  sen for lisa hem me sista nattbussen å vi andra skulle käka.Å då bestämde jag mig för att promenera hem jag oxå!!Tack  för sällskapet i telefonen!!! :D var väl hemma efter 4 ngn..

sen sängen å så vaknade man halv 11 å kunde inte sova nå längre!!Så less!!!! :(


Sen kom mor så jag följde me henne till teamet för att hämta min cykel som hon ska ha!Å under resans gång så utträttade vi lite andra behövligheter!!

Sen hem å försöka sova en stund för jag var så död!!Men då ringer therese å vill bjuda på lite mat!!Så självklart så gick jag dit å fick i mig lite mat å så blev det en hel del surrande oxå!!Åen massa pussande på lilla söta oliver!!Go saken!!! :D


Å nu är jag hemma å väntar på att mina underbara vänn Erica ska ringa..


Bye bye allihoppa!!Hoppas ni haft en kul läsning!! :P

Av Jessica - 12 juli 2008 18:29

Jaa..som tidigare sagt så jobbade jag på grace inatt..fy fan va det inte var roligt!!så jävla mkt folk å kaos!!!Sen ska alla jävla ungar bråka hela tiden precis utanför toaletterna!!!Å så har man ingen jävla radio å så står man själv...inte lätt att få tag i nå vakt eller annat folk men nu lovade Siggemo å Catarina att dom skulle försöka ordna en radio eller nå till oss så vi kan ta kontakt lite lättare!!Men men..nå gick det bra ändå!!! =) Skoj att det ändå är folk!!!


Idag har man varit på stan å hittat lite najsiga kläder!!Ska nu hoppa in i duschen för att sen åka på fest me Lisa!å sen utgång!! :D


BYE BYE


Av Jessica - 11 juli 2008 20:09

har inte hunnit/orkat skriva nå på nga dagar så jag skriver en kortis nu..


har tagit de rätt lugnt dom här dagarna..börjar ju jobba på maxi igen på måndag...blandade känslor kan man ju säga!!! :S

Men denna vecka har det varit väldigt mkt stall!!Skoj!! =) Onsdag å torsdag var jag i sävatnäs å tog hand om mina tjejor!!Dom är så fina!!Lycko Skrållan!! =) vanligt dressyrpass me båda på ons å så lite studds hoppning me båda på tors!!fan va roligt det va å dom va sååå duktiga!! :D

Sen på torsdagen hade jag hand om Plutten(Real Easy) för första gången..Han har ju lite semester nu så de va mockning å blandning av mat å borstning som stod på schemat!!Men det var ju bra så hinner jag lära känna honom lite innan jag börja rida honom.Han är så mysig..Kort kommer senare!!


sen idag har jag varit på storheden å flängt runt me Lisa..hittade inget vettigt tyvär... :(

 Har nu diskat å städat lite..ska nu äta lite å sen in i duschen för att åka å jobba på grace ikväll!!Å FEST imorgon!!!Skoj skoj!!!


Kram Kram på er alla där ute!!! :D

Av Jessica - 8 juli 2008 11:42

 Hej svejs.


Så igår kväll så trodde jag att jag skulle vara så duktig å gå å lägga mig i tid eller nä..men ikke de..therese ringde på telefonen å sa att jag måste komma över för vissa anledningar som inte näms här!!så det var bara svida om till lite myspys å gå dit..jag hjälpte henne me spelet lite å sen satte vi oss på balkongen å surrade en massa jävla skit..hehe..ganska skoj faktikst!! =) men sen tvingade jag mig själv att gå hem..så jag gick hem strax efter halv 1 ngn..sen väl hemma så tänkte ja.nu måste ja gå å sova men nej då..satte mig vid tv:n å såg lite CSI!men men..sängen blev det vid halv 2.


sen imorse vaknade jag av att min telefon pep nga ggr..

så nu siiter jag här vid datorn.har så mkt saker jag måste fixa men det blir ju aldrig av!!Skulle behöva åka ut till storheden å även en sväng in till stan.. + att jag måste städa för min lägenhet ser ut som det har slagits ner en bomd mitt i den!!Sen mste jag ju till Lulebo å fixa så dom kommer å tapetserar mitt vardagsum!!! =) Längtar tills det blir klart!!Är nästan säker på va jag ska ha för tapeter!!


Men men..nu måste jag börja göra mig redo för dagens bravader!!

Tjingeling

Av Jessica - 7 juli 2008 21:25

Det vart inte så långvarigt på stan..det va så himla mkt folk på marknaden..Det blev mer som att man försökte ta sig igenom folkmängden än att se va som fanns att titta på!!


sen väl hemma så har jag bara hunnit fixa lite saker å slöat lite så ringer skrållan å ber mig följa på stan!!Å de var ju så länge sen vi har surrat så det var bara att göra sig redo för cityn en andra gång.Så en till timme på stan..


Nu har jag lagat mig lite middag för ett tag sedan å ska väl mest chilla resten av kvällen..Funderar på att ta mig en promenad men kommer nog inte komma upp från soffan.. :P



Ovido - Quiz & Flashcards