Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Jessica - 13 juli 2008 18:58

Vilken helg!!! :P


Först måste jag bara säga att jag är jävligt less på skitsnack!!!!!!!!!!!


Men det försvinner ut i det blå när jag tänker på hur jävla rolig denna helg har varit!!! :D


Var ju en liten fest hos carro eftersom hon fyllde år.så det var jag å min go lisa å så var det Jess å lill-carro å så carro såklart.Å andreas kom förbi en sväng oså!Mkt prat blev det under kvällen!Sen utgång på grace!!Jag å lisa flängde runt som fulla galningar..hehe..Träffade även mina 2 kusiner!!Var länge sen jag träffade dom så det var jätte roligt!!!

Sen gick vi därifrån strax efter halv 3.gick till max..tobbe hittade sina kompisar.. :)  sen for lisa hem me sista nattbussen å vi andra skulle käka.Å då bestämde jag mig för att promenera hem jag oxå!!Tack  för sällskapet i telefonen!!! :D var väl hemma efter 4 ngn..

sen sängen å så vaknade man halv 11 å kunde inte sova nå längre!!Så less!!!! :(


Sen kom mor så jag följde me henne till teamet för att hämta min cykel som hon ska ha!Å under resans gång så utträttade vi lite andra behövligheter!!

Sen hem å försöka sova en stund för jag var så död!!Men då ringer therese å vill bjuda på lite mat!!Så självklart så gick jag dit å fick i mig lite mat å så blev det en hel del surrande oxå!!Åen massa pussande på lilla söta oliver!!Go saken!!! :D


Å nu är jag hemma å väntar på att mina underbara vänn Erica ska ringa..


Bye bye allihoppa!!Hoppas ni haft en kul läsning!! :P

Ovido - Quiz & Flashcards